divendres, 1 d’abril de 2016


                                                              EMPALMA'T 2016
 
Ja tenim aquí la 12a edició del concurs Empalmat, que té com a objectiu principal la promoció dels grups de música i/o solistes joves. Estem molt contents de poder anunciar que aquest any li fem canvis, ja que hem volgut fer una passa endavant i obrir el concurs a tota la comarca per, així, poder ser un dels referents en aquest àmbit per a tots els pobles del voltant.

Tots els grups o solistes que portin menys de 4 anys tocant podran participar en aquest concurs on, a més d’optar a un primer premi de 1.000 euros per al guanyador, podran actuar en l’escenari principal de la Festa Major de la vila en la Nit d’Empalmada.

Les inscripcions estaran obertes per a tots els músics de la comarca des de l’1 d’abril fins al 31 de maig. Hi poden participar amb tots els estils musicals, però amb el requisit que els temes que es presentin al concurs han de ser propis o, com a màxim, es pot fer una versió.
 
Teniu més informació al següent link:
 

Pressupostos Participatius 2016, adreçat a joves de 14 a 30 anys de Molins de Rei

 

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei s’inicia el període de difusió de la setena edició el projecte MOU! EL CUL!, un procés de pressupostos participatius, emmarcat en el Pla Local de Joventut – MOU!4.

 

Aquets procés s’adreça a  tots els joves i les joves de 14 a 30 anys, que viuen a Molins de Rei. L’objectiu és que la joventut de Molins de Rei decideixi a quines activitats o projectes es destinen 6.000 € del pressupost de la Regidoria.
 
 
 
Les accions han d’estar relacionades amb l’oci alternatiu, la cultura i la creació o l’emancipació. Hi ha 6 categories d’acord amb la temàtica i el grup d’edat.

 

Tot el procés estarà validat per a Comissió de Seguiment del Pla Local de Joventut, que està integrada per representants de les entitats i tècnics de la regidoria de Joventut. Les seves funcions es concreten en assessorar sobre els aspectes tècnics del procés i fer-ne el seguiment i l’avaluació.

 

Els calendari d’aquesta fase del projecte serà:

 Data

Acció

 

1 al 30 d’abril de 2016

Difusió del projecte

 

1 al 30 d’abril de 2016

Recollida de propostes

           

2 al 6 de maig de 2016

Valoració propostes per part de la Comissió de Seguiment

10 de maig de 2016

Assemblea oberta

 

16 de maig al 31 de desembre de 2016

Implementació dels projectes

 

La normativa i la documentació per presentar les propostes es podrà consultar al blog del Punt Jove www.pijmolinsderei.blogspot.com i a la web municipal www.molinsdere.cat.

Aquí teniu el link a les BASES DEL CONCURS

 

Per a més informació, us podeu adreçar al Punt Jove, carrer Verdaguer 48, de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 14 h o consultar  o  puntjove@molinsderei.cat