divendres, 27 de gener de 2017


Joves artistes, ja us podeu presentar a les convocatòries ART JOVE per desenvolupar projectes en el marc de la Sala d'Art Jove al llarg del 2017! El termini acaba el 20 de febrer a les 14.00 h Si teniu dubtes sobre la convocatòria, el 31 de gener es faran sessions informatives
Més informació : www.jove.cat

Practica el català o ajuda a practicar-lo des de qualsevol lloc del món amb el VxL virtual
Només cal ser major d’edat i disposar d’un ordinador amb bona connexió a Internet, càmera, micròfon i altaveus o auriculars i descarregar un programa de videoconferència.
S’ha posat en marxa una nova modalitat del Programa del Voluntariat per la Llengua: el VxL virtual. Ara podràs practicar el català o ajudar a practicar-lo a través de la conversa per mitjà d’aplicacions de videoconferència des de qualsevol lloc del món.
El VxL virtual té per objectiu crear parelles lingüístiques formades per un voluntari que parla català habitualment i un aprenent que en té coneixements bàsics, que es comprometen a conversar per videoconferència una hora a la setmana, durant 10 setmanes. Només cal ser major d’edat i disposar d’un ordinador amb bona connexió a Internet, càmera, micròfon i altaveus o auriculars i descarregar un programa de videoconferència.
Les parelles lingüístiques es formen a partir de la disponibilitat horària i les preferències del voluntari i de l’aprenent. El programa VxL t’ofereix el suport d’un dinamitzador/a des d’un centre de normalització lingüística que buscarà una persona d’acord amb la teva disponibilitat horària i preferències; t’hi posarà en contacte; t’orientarà perquè treguis el màxim profit a les teves trobades, i atendrà les teves consultes o suggeriments.
Per participar-hi com a voluntari, per ajudar una altra persona a practicar el català, o com a aprenent, per practicar la llengua, cal inscriure's al programa http://vxl.cat/participa-hi indicant l’opció escollida entre la modalitat virtual, la presencial o ambdues.
El VxL t’ho posa fàcil!