dilluns, 23 d’octubre de 2017


Acredita’t: avaluació i acreditació de competències professionals.

Moltes persones han adquirit competències professionals en el seu lloc de treball mitjançant l'experiència professional o la formació no oficial i, per tant, són persones que tenen les competències professionals però no l'acreditació oficial corresponent.
Durant el curs 2017-2018 es porta a terme en dotze instituts del Departament d'Ensenyament un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre fins a 1.810 persones.
Es pot presentar al procés tothom que vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que es compleixin els requisits d'experiència professional en algun dels quatre àmbits en què convoca el procés: esports, dependència, instal·lacions, i administració i gestió.
Aquesta actuació dona resposta als objectius del l Pla d'Acreditació i Qualificació Professionals 2016 -2018.
El termini de preinscripció estarà obert fins al 15 de desembre de 2017.
Més informació : http://acreditat.gencat.cat

Tresca Jove

Nova edició del projecte Tresca Jove, una iniciativa d’inclusió juvenil, impulsat des del Departament d’Acció Social de Fundesplai i té com a missió afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de persones joves.
El Tresca Jove s’adreça a joves de 18 a 29 anys beneficiaris o inscrits a la Garantia Juvenil.

Els oferim :

  Procés d’acompanyament grupal i individual en la seva situació vital.
  Mòdul d’habilitats socials i personals de 65h.
  Formació com a Monitors/es de temps de lleure Infantil i Juvenil, titulació atorgada per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. 150h
  Pràctiques formatives com a monitors de lleure en centres d’Esplai i/o centres escolars. 160h
El llocs on es realitzaran els cursos d’aquesta edició són:
  L’Hospitalet de Llobregat (25 places) •  Encara queda alguna plaça per a Cornellà de Llobregat i Esplugues de Llobregat (fins el 26/10/2017)

Més informació: www.fundesplai.org