dilluns, 23 d’octubre del 2017


Acredita’t: avaluació i acreditació de competències professionals.

Moltes persones han adquirit competències professionals en el seu lloc de treball mitjançant l'experiència professional o la formació no oficial i, per tant, són persones que tenen les competències professionals però no l'acreditació oficial corresponent.
Durant el curs 2017-2018 es porta a terme en dotze instituts del Departament d'Ensenyament un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre fins a 1.810 persones.
Es pot presentar al procés tothom que vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que es compleixin els requisits d'experiència professional en algun dels quatre àmbits en què convoca el procés: esports, dependència, instal·lacions, i administració i gestió.
Aquesta actuació dona resposta als objectius del l Pla d'Acreditació i Qualificació Professionals 2016 -2018.
El termini de preinscripció estarà obert fins al 15 de desembre de 2017.
Més informació : http://acreditat.gencat.cat

Tresca Jove

Nova edició del projecte Tresca Jove, una iniciativa d’inclusió juvenil, impulsat des del Departament d’Acció Social de Fundesplai i té com a missió afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de persones joves.
El Tresca Jove s’adreça a joves de 18 a 29 anys beneficiaris o inscrits a la Garantia Juvenil.

Els oferim :

  Procés d’acompanyament grupal i individual en la seva situació vital.
  Mòdul d’habilitats socials i personals de 65h.
  Formació com a Monitors/es de temps de lleure Infantil i Juvenil, titulació atorgada per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. 150h
  Pràctiques formatives com a monitors de lleure en centres d’Esplai i/o centres escolars. 160h
El llocs on es realitzaran els cursos d’aquesta edició són:
  L’Hospitalet de Llobregat (25 places) •  Encara queda alguna plaça per a Cornellà de Llobregat i Esplugues de Llobregat (fins el 26/10/2017)

Més informació: www.fundesplai.org

dilluns, 2 d’octubre del 2017


BASES DEL CONCURS DE DIBUIX I PINTURA LLUÍS FISAS I MORENO

ELS PERSONATGES DE CONTES I CÓMICS. 2017     

Des del Cercle Artístic de Molins de Rei i la Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei presentem les bases de

l’XII Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno.
En Lluís Fisas i Moreno va ser un molinenc que no va negar mai cap esforç pel bé del seu poble i és conegut per les seves obres escultòriques. La seva feina de pagès no el privà de participar activament en la vida cultural de la nostra vila. Aquesta tasca la va fer com a membre d’institucions i entitats sense ànim de lucre, com el Comitè Executiu de la Fira de la Candelera o la Fundació Agrària de Molins de Rei, o com a cofundador del Cercle Artístic de Molins de Rei. Va crear, l’any 1994, el Concurs Infantil de Dibuix Premi Josep Maria Madorell i Muntané en el marc de la Fira de la Candelera, ja que tenia gran devoció per la quitxalla, amb la mateixa il·lusió que, tres anys abans, també en va iniciar un altre al Mercat de la Concepció de Barcelona amb la idea de fer créixer la presència i participació dels infants en les activitats de la comunitat.

 1/ PARTICIPANTS
S’hi poden presentar infants i joves de 6 a 18  anys de Molins de Rei.

2/ TÈCNICA, FORMAT DE LES OBRES I TEMA DEL CONCURS

Categoria
Edats
Mides de l’obra
Tècnica
Tema
Infantil
de 6 a 9 anys
DIN A-3
Lliure
Els personatges de contes i còmics
Adolescents
de 10 a 14 anys
DIN A-3
Lliure
Els personatges de contes i còmics
Joves
de 15 a 18 anys
DIN A-3
Lliure
Els personatges de contes i còmics
3/ PRESENTACIÓ
En el revers de l’obra s'indicarà el nom de l'autor/a, l’edat, el nom de l’escola, el títol de l’obra i un número de telèfon de contacte. S’haurà de presentar a:
·         Punt Jove, c. Verdaguer, 48, 08750 - Molins de Rei, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, i dimecres, de 10 a 14 h. Telèfon d’informació: 93 668 54 52

Es podran presentar les obres entre el 6 i el 10 de novembre de 2017.

4/ JURAT
El jurat estarà format per:

·          Dos representant del Cercle Artístic
·          Dos representants de l’àmbit de la infància i la cultura de Molins de Rei
·          La regidora d’Infància i Família de l’Ajuntament de Molins de Rei

La decisió del jurat es farà pública el dia 20 de novembre, a les 19.00 h, a la Federació Obrera, en el marc de  l’exposició que es farà amb les obres finalistes de cada una de les tres categories convocades, i que restarà oberta al públic del 16 al 24 de novembre de 2017, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h.

5/ PREMIS
Cada categoria serà premiada amb un 1r i un 2n premi escollits pel jurat, més un premi  que serà triat per votació popular.

Els premis seran:
  • PRIMER PREMI, CATEGORIES INFANTIL I ADOLESCENTS: ceràmica commemorativa del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno,  i tres entrades per a Port Aventura
  • SEGON PREMI, CATEGORIES INFANTIL I ADOLESCENTS: ceràmica commemorativa del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno, i material de dibuix i pintura.
  • PRIMER PREMI, CATEGORIA JOVES: ceràmica commemorativa del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno, i 150 € en metàl·lic
  • SEGON PREMI, CATEGORIA JOVES: ceràmica commemorativa del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno, i 100 € en metàl·lic
  • PREMI DEL JURAT POPULAR: ceràmica commemorativa del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno
6/ RESOLUCIÓ FINAL
El jurat resoldrà qualsevol incidència que es pugui produir.
El fet de participar en aquest  concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

7/ ACCEPTACIÓ DEL PREMI I CONDICIONS
Les obres premiades passarà a ser propietat de l’Ajuntament que en tindrà tots els drets d’explotació en les condicions següents:
· L’Ajuntament de Molins de Rei és lliure de copiar, reproduir, modificar, distribuir i comunicar públicament l’obra per a usos sense ànim de lucre en qualsevol modalitat existent o coneguda i en suports electrònics i/o digitals.
· L’autor no podrà utilitzar l’obra cedida sense acord previ d’ambdues parts.