dijous, 8 de febrer del 2018

Vacances solidàries
Si vols viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen estades.
 Moltes d’aquestes estades es concentren en els mesos d’estiu i poden durar setmanes o mesos. Per participar-hi però, primer cal informar-se i després formar-se per tal de poder realitzar tasques de voluntariat en indrets desfavorits o països del tercer món. Això no és un viatge de plaer.
És precisament ara quan les entitats realitzen sessions informatives dels seus projectes i  posteriorment, els mesos d’’abril i maig, obrir la fase de formació de les persones candidates.
Calendari de les xerrades

La Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT) programa 7 sessions informatives de gener a abril, a la Direcció General de Joventut (Calàbria 147, Barcelona) i a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Setem programa xerrades informatives de gener a abril a Badalona, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Manresa, Mataró, Mollerussa, Lleida, Olot, Tarragona, Terrassa, Sabadell i Vilafranca del Penedès.
El Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) programa xerrades informatives de febrer a març a Barcelona, Girona i Lleida.
L’Associació Catalana per la Pau programa quatre xerrades informatives, totes a Barcelona, de febrer a abril.
Més informació :
  Setem  


·         Associació Catalana per la Pau  

·         CC ONG  

·         Tarannà  


·         Viatges solidaris a Jove.cat