dimarts, 8 de març de 2022

En el següent enllaç podeu visualitzar la Xerrada dona, empresa i tecnologia: L’enginy (in)visible, a càrrec de la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salán, en la que es posa en valor el talent històric i actual de les dones i les seves aportacions a la ciència i la tecnologia. La xerrada es va realitzar ahir dilluns 7 de març de 2022, a la Biblioteca El Molí en el marc de la programació del 8 de març, Dia Internacional de les dones. Activitat organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei.

Enllaç vídeo xerrada

dilluns, 7 de març de 2022

SALÓ DE L' ENSENYAMENT 2022


                      Més informació del Saló 

Congrés de la Joventut de Catalunya!

 


Ja és aquí el Congrés de la Joventut de Catalunya!

17, 18 i 19 de març amb la seva celebració al TecnoCampus de Mataró

S'obren les inscripcions per al Congrés de la Joventut on poder dir la teva sobre com han de ser les polítiques per a joves dels pròxims anys.

El programa consta de 21 activitats entre ponències, tallers, taules rodones, sessions lúdiques, fira internacional d’entitats, presentació d’experiències i l’exposició de les conclusions. I també amb concerts divendres i dissabte vespre! 

Aquestes activitats respondran a dues preguntes bàsiques: ‘on som’ i ‘cap on anem’ en matèria de polítiques de joventut.

Més informació i inscripcions