dijous, 31 de març del 2022

BEQUES CARNET JOVE 2022

 


 

 

BEQUES CARNET JOVE 2022

 

 

 

 

JA PODEU PARTICIPAR a les 12 beques del Carnet Jove! Les beques estan adreçades a joves d'entre 16 i 31 anys, que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, i el termini de participació finalitza el proper 19 d'abril de 2022.

Les beques tenen una dotació econòmica de 7.000 € cadascuna, i les persones beneficiàries tenen una experiència professional en una empresa de referència del sector concret de la beca, amb una durada aproximada d'un any, durant els dotze mesos posteriors a la resolució de la beca.

La imatge de la campanya de les Beques CJ d'enguany ha estat creada per la Roser Cussó Cullell, beneficiària de la Beca CJ de Disseny de 2021.



                                      Clica per informació bases

dimecres, 23 de març del 2022

XERRADA ONLINE VOLUNTARIAT AMBIENTAL PER A JOVES

 



La Xarxa per a la Conservació de la Natura ofereix una xerrada per sensibilitzar a la població jove del Baix Llobregat de la importància del voluntariat per a la defensa i protecció del medi ambient: com implicar-te activament en la defensa i protecció del medi ambient? hàbitats, fauna, residus, contaminació, emissions... quins són els reptes ambientals més propers al teu entorn i quines entitats hi estan treballant? com es pot dur a terme Voluntariat Ambiental a Catalunya? Es presentaran diverses entitats ambientals, col·lectius i projectes actius al Baix Llobregat amb els que poder-s'hi  implicar. 





dimarts, 8 de març del 2022









En el següent enllaç podeu visualitzar la Xerrada dona, empresa i tecnologia: L’enginy (in)visible, a càrrec de la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salán, en la que es posa en valor el talent històric i actual de les dones i les seves aportacions a la ciència i la tecnologia. La xerrada es va realitzar ahir dilluns 7 de març de 2022, a la Biblioteca El Molí en el marc de la programació del 8 de març, Dia Internacional de les dones. Activitat organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei.

Enllaç vídeo xerrada

dilluns, 7 de març del 2022

SALÓ DE L' ENSENYAMENT 2022






















                      Més informació del Saló 

Congrés de la Joventut de Catalunya!

 






Ja és aquí el Congrés de la Joventut de Catalunya!

17, 18 i 19 de març amb la seva celebració al TecnoCampus de Mataró

S'obren les inscripcions per al Congrés de la Joventut on poder dir la teva sobre com han de ser les polítiques per a joves dels pròxims anys.

El programa consta de 21 activitats entre ponències, tallers, taules rodones, sessions lúdiques, fira internacional d’entitats, presentació d’experiències i l’exposició de les conclusions. I també amb concerts divendres i dissabte vespre! 

Aquestes activitats respondran a dues preguntes bàsiques: ‘on som’ i ‘cap on anem’ en matèria de polítiques de joventut.

Més informació i inscripcions