dijous, 7 de juliol del 2022

CARNET JOVE- ASSEGURANÇA D'ASSISTÈNCIA EN VIATGES INTERNACIONALS DE FRANC


Ara, pel sol fet de ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, quan viatgis aniràs molt més segur, ja que estàs cobert per una assegurança d'assistència en viatges internacionals (per als teus viatges fora de l'Estat espanyol). Cada viatge no pot superar els 90 dies consecutius.


L'assegurança s'activa automàticament en el moment que et trobes en possessió del Carnet Jove (targeta CJ en qualsevol de les seves modalitats). L'assegurança no és vàlida amb el Carnet Jove provisional ni durant el tràmit de sol·licitud del Carnet Jove.

Si has de viatjar i necessites el Certificat de la Pòlissa d'assegurança nominal, pots adreçar-te a la teva oficina de "CaixaBank" i sol·licitar un duplicat del contracte amb el Carnet Jove. A "CaixaBank", et lliuraran imprès el Certificat, amb el número de pòlissa i de contracte junt amb les teves dades personals i les dates de cobertura.

El telèfon d'assistència en viatges a l'estranger és el +34.93.582.92.74

Clica per més informació

dilluns, 4 de juliol del 2022

#TrioLaVida

 























Les trucades s’atenen les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i el professional activa els recursos que necessita la persona: el codi risc suïcidi, la derivació a emergències de l’hospital Catalunya compta, des del 20 de juny de 2022, amb un servei especialitzat en l’atenció telefònica a persones amb conducta o ideació suïcida, i als seus familiars o persones properes.   

El servei està format per un equip especialitzat en salut mental: professionals d’infermeria, psicologia i psiquiatria. Tots ells són experts en conductes suïcides i en les conseqüències derivades (ideació, temptativa i mort per suïcidi).

Clica aquí per més informació


divendres, 1 de juliol del 2022

ACTE RECONEIXEMENT EXCEL.LÈNCIA EDUCATIVA 2022

Acte reconeixement Excel·lència educativa 2022

Dotzena convocatòria de l’acte de reconeixement de l’excel·lència educativa de l’alumnat que finalitza els estudis de  Batxillerat i  Formació Professional en el curs 2021/2022 a l’ institut Bernat el Ferrer a l’ institut Lluís de Requesens i al Col·legi Virolai.

Amb aquesta convocatòria es pretén:

1.- Reconèixer l'esforç i la dedicació a l'estudi.

2.- Valorar en l’alumnat la seva trajectòria personal, ja sigui en l'àmbit familiar, escolar o social, com també en el terreny del lleure i de les aficions, amb el desig de motivar-los a continuar els seus estudis en aquells nivells d'ensenyament que decideixin escollir.

3.- Donar-los a conèixer com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en el processos de selecció de personal. L’alumnat reconegut va visitar l’empresa Bonastre Biomed al Polígon El Pla de Molins de Rei, acompanyats del professorat dels centres educatius i autoritats i personal de l’ajuntament.










Enhorabona a tot l'alumnat reconegut pel seu esforç i feina ben feta.

I moltes gràcies als centres educatius pel seu recolzament i col·laboració en aquest projecte.