PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2020 MOU! EL CUL!

Projectes aprovats Assemblea oberta 2020 

Mou! El Cul! selecciona les propostes del procés de pressupostos participatius 2020. 

Dimecres 23 de setembre  es va dur a terme l’Assemblea oberta de decisió del procés de pressupostos participatius proposat des de la Regidoria de Joventut  de l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc del  Pla Local de Joventut – MOU!.

Aquest procés, adreçat a tots els joves de 14 a 30 anys que viuen a Molins de Rei o bé tenen una relació directa amb el municipi, ja sigui per motius d’estudi, feina o associatives, té com a principal objectiu que la joventut de la vila decideixi a quines activitats o projectes es destinen 9.000 € del pressupost de la Regidoria. Les accions presentades havien d’estar relacionades amb l’oci alternatiu, la cultura i la creació o l’emancipació, i es van distribuir en 6 categories d’acord amb la temàtica i el grup d’edat: de 14 a 17 anys i de 18 a 30 anys.

Tot el procés ha estat validat per la Comissió de Seguiment del Pla Local de Joventut, integrada per representants de les entitats juvenils i tècnics de la Regidoria de Joventut. 
S’hi han presentat un total de 5 propostes i s’han aprovat per Assemblea. Totes les accions van ser explicades, consensuades i aprovades per l’Assemblea amb un import total de 4.067 €.

El projecte de Pressupostos Participatius es fa des de l’any 2010, de manera que aquesta és la onzena edició. En aquests anys s’hi han presentat un total de 78 projectes i se n’han aprovat 67.
Les accions es duran a terme fins desembre de 2020. L’assemblea va aprovar una prorroga dels projectes que es vegin afectat pe la situació sanitària i que no s’hagin pogut realitzar durant el 2020, aquests podran realitzar el projecte durant el primer trimestre de 2021

Activitats presentades i aprovades em la categoria de 14 a 17 anys.

Gravació i masterotzació d’un EP de 5 cançons
Petroli Grup, format per 7 joves molinencs faran l’edició d’un EP de 5 cançons, que ajudarà a conèixer aquesta nova formació musical, tot fomentant la música i la cultura. 

Activitats presentades i aprovades en la categoria de 18 a 30 anys:
Taller de vestits per Capgrossos
Els Joves de la colla de Diables de Molins de Rei l’Agrupa, continua creixent i volen realitzar un taller de creació de vestit pel seus capgrossos, el cuiner i el diable per les sortides en actes com la Focarrada, la Festa Major, activitats a les escoles, tallers per a infants... 

This is Halloween!
Organització d’una festa a celebra el 31 d’octubre.
Organitza l’entitat Associació Molinside, hi hauran activitats de ball, realització d’un mural i música amb DJ, on els participants hauran d’anar disfressada  per l’ocasió. 

Creació i construcció del fill/a de l’Enxuscat – Entxuscat Baby
El grup de foc Festinamus l’Entxuscat, presenta un projecte que es va iniciar l’hivern de 2019, el naixement d’una nova bestia de foc, que te com objectiu que tots els infants i joves de la vila puguin gaudir des de dins la cultura del foc, ampliant la xarxa associativa i social del municipi.

Tallers a la introducció a la percussió brasilera
El grup Sombaya format per 8 joves, proposem la realització de tallers de percussió brasilera, adreçats a infants, adolescents,  joves i persones amb discapacitat amb l’objectiu d’endinsar-se a conèixer la veritable percussió brasilera i conèixer la seva cultura i orígens musicals.


Cap comentari:

Publica un comentari