dimecres, 29 de maig del 2013

ESPORTÍSSIM 2013




El proper 29 de maig arriba l’Espaordíssim 2013, que enguany ofereix un ampli ventall d’activitats i competicions per a totes les edats amb l’objectiu de promocionar la pràctica esportiva i donar a conèixer l’excel•lent moment de l’esport molinenc.
l’Esportíssim comptarà amb les tradicionals competicions de les diferents disciplines esportives com són els torneigs de volei, d’handbol, futbol sala i bàsquet, així com les trobades per practicar atletisme, gimnàstica, patinatge, hoquei, tennis taula i judo.

Alhora, el programa presenta les següents novetats:

  • El documental “Sota el Montsec”, el dimecres 29 de maig a les 20.30h, a la Federació Obrera. Exploració subaquàtica de la cavitat el Forat de l’or que ens ensenya les entranyes del Montsec, a càrrec del Club Esportiu Unisub Molins.

  • Portes obertes a la Piscina Municipal, dissabte 1 de juny, a càrrec del CN Molins de Rei, amb activitats aquàtiques, waterpolo i inflables per als infants.

  • II Cursa Ecològica de Muntanya de Molins de Rei, diumenge 2 de juny. L’AMPA  de l’escola Virolai recupera aquesta cursa per Collserola amb recorreguts de 23,5 km i 10,5 km per als adults i també diferents recorreguts per als menors de 13 anys. Tota la informació a www.cursaecologicamolins.com

El divendres 31 de maig tindrà lloc l’acte de reconeixement als esportistes de la vila a les 20h al pati de Ca n’Ametller. El cap de setmana 1 i 2 de juny es contrarà el gruix del programa.

Programa esportíssim 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada