dijous, 10 d’octubre del 2013

Escena 25

 

 
 
 
Es tracta d’una campanya social que vol afavorir l’accés dels joves que tenen entre 18 i 25 anys a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts.
Consisteix en una aportació de 25 euros per jove per assistir a un o dos espectacles.
Es fa durant tot el mes d’octubre de 2013.
 

 

Si tens entre 18 i 25 anys, registra't al web identificant-te amb el teu NIF.
Un cop registrat, rebràs al teu compte d'Escena 25 un import de 25 € a bescanviar per una o dues entrades per a qualsevol dels espectacles/concerts del catàleg d'Escena 25.
Un cop hagis triat l'espectacle/concert al qual vols anar i hagis reservat l'entrada podràs convidar un amic* per correu electrònic perquè també reservi la seva entrada i anar-hi plegats.
*Sempre que aquest també tingui una edat que estigui dintre de la franja d’edat de la campanya
En la primera entrada si el preu de l'espectacle és inferior a 25 €, no pagaràs res. Si el preu de l’entrada és superior als 25 €, pagaràs la diferència a taquilla.
El saldo restant quedarà al teu compte per fer-lo servir en la compra de la segona entrada. Si el preu de la segona entrada és superior al saldo que et queda pagaràs la diferència a taquilla, si no ho és, no pagaràs res.
Les entrades dels espectacles/concerts s’hauran de recollir a les taquilles corresponents presentant la confirmació de la reserva.
 
Contacte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada