dimecres, 29 de maig de 2013

L'ESTIU MÉS ACTIU AMB L'AGENDA JOVE

Esport, casals, colònies, campaments, rutes per Catalunya, el Camí de Santiago, cinema, balls...aquest estiu hem dissenyat una Agenda Jove perquè ningú tingui excuses per quedar-se a casa.

Amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat, recollida al Pla Local de Joventut 2010-2013, MOU3, que feia referència a la publicació d’una agenda d’activitats, amb activitats organitzades o d’interès per a gent jove, des de la Regidoria de Joventut s’ha treballat en l’edició d’una publicació on es recullen les activitats adreçades als i les joves de la Vila.


L’Agenda Jove, recull activitat que es duran a terme entre el maig i setembre de 2013


La publicació d’aquesta Agenda Jove, s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de les entitats de Molins de Rei que han facilitat la informació de les seves activitats. Aquelles entitats interessades en publicar les seves activitats en properes agendes, es poden adreçar al Punt Jove Jove, c/Verdaguer, 48, de dilluns a divendres de 17 a 20 h, i els dimecres de 10 a 14 h o contactar per telèfon 93.668.54.52, c/e pij.molins@diba.es o el blog del servei www.pijmolinsderei.blogspot.com

Tot això i més ho trobareu si us descarregueu l'Agenda Jove n es recullen les propostes i l'oferta d'oci adreçada als joves de la vila. Per a més informació us podeu adreçar al Punt Jove (C/ Jacint Verdaguer, 48 Tel. 93 668 54 52, pij.molins@diba.es, pijmolinsderei.blogspot.com, Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, i dimecres, de 10 a 14 h).

  Agenda Jove

ESPORTÍSSIM 2013
El proper 29 de maig arriba l’Espaordíssim 2013, que enguany ofereix un ampli ventall d’activitats i competicions per a totes les edats amb l’objectiu de promocionar la pràctica esportiva i donar a conèixer l’excel•lent moment de l’esport molinenc.
l’Esportíssim comptarà amb les tradicionals competicions de les diferents disciplines esportives com són els torneigs de volei, d’handbol, futbol sala i bàsquet, així com les trobades per practicar atletisme, gimnàstica, patinatge, hoquei, tennis taula i judo.

Alhora, el programa presenta les següents novetats:

  • El documental “Sota el Montsec”, el dimecres 29 de maig a les 20.30h, a la Federació Obrera. Exploració subaquàtica de la cavitat el Forat de l’or que ens ensenya les entranyes del Montsec, a càrrec del Club Esportiu Unisub Molins.

  • Portes obertes a la Piscina Municipal, dissabte 1 de juny, a càrrec del CN Molins de Rei, amb activitats aquàtiques, waterpolo i inflables per als infants.

  • II Cursa Ecològica de Muntanya de Molins de Rei, diumenge 2 de juny. L’AMPA  de l’escola Virolai recupera aquesta cursa per Collserola amb recorreguts de 23,5 km i 10,5 km per als adults i també diferents recorreguts per als menors de 13 anys. Tota la informació a www.cursaecologicamolins.com

El divendres 31 de maig tindrà lloc l’acte de reconeixement als esportistes de la vila a les 20h al pati de Ca n’Ametller. El cap de setmana 1 i 2 de juny es contrarà el gruix del programa.

Programa esportíssim 2013

SOTA EL MONTSEC: Reportatge sobre l'exploració de la cavitat "El Forat de l'Or"