dilluns, 28 d’octubre del 2013

(RE) IMAGINA'T



Un concurs per a l’elaboració d’un guió d’un espot no sexista adreçat a grups de nois
 
 i noies d’ entre 14 i 18 anys dels centres  d’educació formal i d’entitats d’educació
 
en el lleure dels municipis que formen part de l’Observatori.



Al concurs pot participar qualsevol centre
d’educació formal o entitat d’educació en el
 
lleure adreçada a alumnes d’ entre 14 a 18  anys dels municipis que formen part de
 
l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.
 
 
 
 
Categories: 
  • Categoria 1: Grups de noies i nois de 14, 15 i 16 anys
  • Categoria 2: Grups de noies i nois de 17 i 18 anys
 
Premis:
  • Premi al millor guió i storyboard presentat a la categoria 1 sobre un espot referent a un producte
  • Premi al millor guió i storyboard presentat a la categoria 1 sobre un espot referent a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la corresponsabilitat.
  • Premi al millor guió i storyboard presentat a la categoria 2 sobre un espot referent a un producte.
  • Premi al millor guió i storyboard presentat a la categoria 2 sobre un espot referent a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la corresponsabilitat.
 
 
 
INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 15 DE NOVEMBRE DE 2013
Descarregueu la fitxa d’inscripció aquí i escriviu-nos a:
observatorid@observatoridelesdones.org
 
 

dijous, 10 d’octubre del 2013

Escena 25

 

 
 
 
Es tracta d’una campanya social que vol afavorir l’accés dels joves que tenen entre 18 i 25 anys a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts.
Consisteix en una aportació de 25 euros per jove per assistir a un o dos espectacles.
Es fa durant tot el mes d’octubre de 2013.
 

 

Si tens entre 18 i 25 anys, registra't al web identificant-te amb el teu NIF.
Un cop registrat, rebràs al teu compte d'Escena 25 un import de 25 € a bescanviar per una o dues entrades per a qualsevol dels espectacles/concerts del catàleg d'Escena 25.
Un cop hagis triat l'espectacle/concert al qual vols anar i hagis reservat l'entrada podràs convidar un amic* per correu electrònic perquè també reservi la seva entrada i anar-hi plegats.
*Sempre que aquest també tingui una edat que estigui dintre de la franja d’edat de la campanya
En la primera entrada si el preu de l'espectacle és inferior a 25 €, no pagaràs res. Si el preu de l’entrada és superior als 25 €, pagaràs la diferència a taquilla.
El saldo restant quedarà al teu compte per fer-lo servir en la compra de la segona entrada. Si el preu de la segona entrada és superior al saldo que et queda pagaràs la diferència a taquilla, si no ho és, no pagaràs res.
Les entrades dels espectacles/concerts s’hauran de recollir a les taquilles corresponents presentant la confirmació de la reserva.
 
Contacte

dimarts, 8 d’octubre del 2013

2n Competició Skateboard de Festa Major a Molins de Rei


El passat diumenge dia 6 d’octubre es va dur a terme la segona competició d’Skateboard de Festa Major a la Plaça de la Llibertat de Molins de Rei.
La competició va comptar amb 93 joves participants, dividits en dos categories, la de menors de 16 anys i de majors de 16 anys.
El nombre d’assistent va ser d’unes 300 persones. Durant la competició van haver actuacions de dj’s i un grup de Hip Hop
Enguany Toni Quiñonero, va fer una demostració de WCMX , esport extrem que es practica en cadires de rodes. Quiñonero ha estat el primer practicant de Wheel Chair Moto Cross, ens va demostrar les seves habilitat i tècnica en aquesta modalitat extrema.

 
 A més a més hi van col·laborar altres entitats, amics, botiguers i altres persones vinculades al món de l’skate oferint material pels premis, mòduls per al torneig o l’equip de so, entre d’altres, i aportant el seu esforç en la preparació, la música, el jurat, etc. durant tot el dia.

Enranger, guanyadors de la 9a edició de l’Empalmat


La final de la 9a Edició de l’Empalmat es va dur a terme la matinada del 27 de setembre a la plaça de la Llibertat, en el marc de la Festa Major de Sant Miquel 2013.
L’objectiu principal d’aquesta proposta, és la  promoció dels grups de música locals. El concurs consta de dues fase, en la primera fase celebrada el dissabte 14 de setembre a l´Escola  Pont de la Cadena, van participar 4 grups entre els que el jurat format per Pilar Casals i David Franch de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, Ferran Cardona de Ràdio Molins de Rei, i Joan Figueras de Metal Defender va escollir els dos finalistes de l’edició del 2013: Triple Esencia i Enranger.
 
En la final del dia 27 de setembre el jurat va escollir com a guanyador d’aquesta novena edició Enranger, que rebrà un premi en metàl·lic de 1.000 €, el segon premi dotat en 250 € va ser per Triple Esencia.
 
En aquesta activitat de la Festa Major han col·laborat diverses entitats i les regidories de Cultura i Joventut, dins del projecte de Joves Creadors del Pla Local de Joventut MOU!3.

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Guanyadors concurs #CapturaMolins

El passat divendres 4 d’octubre va tenir lloc a la Sala d’actes de la Federació Obrera, l’entrega de premis del concurs #CapturaMolins.
El concurs de fotografies d’Instagram,   que va tenir lloc durant el marc de la Festa Major  va ser la  proposta guanyadora en l’última edició del projecte, pressupostos participatius, la categoria de 14 a 17 anys, projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei dins de les activitats del Pla Local de Joventut MOU3 .
Durant els dies de festa major unes 950 fotografies van ser etiquetades a #CapturaMolins, de les quals 438 van entrar a concurs ja que complien tots els requisits.
 
El jurat format per Miquel Monfort, Sergi Sarria, Elisa  Sarria i Aniol Costa, creador e impulsor del concurs, van decidir que el primer premi anés a parar a Ferran Asensio Pares, el segon premi va ser per en Toni Bernardino i en tercer lloc la fotografia escollida va ser una de les presentades per Esther Badosa.

1r Premi: Ferran Asensio

2n Premi: Toni Bernardino
3r Premi: Esther Badosa