dilluns, 17 de febrer del 2014

APP "Emprendemos"


Descarrega't gratis aquesta aplicació i gaudeix ja d'una nova manera d'accedir a la informació sobre emprenedoria jove .
L'INJUVE llança aquesta nova aplicació destinada a joves i dones emprenedores .
Es tracta d'una app interactiva per tablets i smarthphones que proporciona recursos per a la formació , l'ocupabilitat , recerca de subvencions , finançament i assessorament a joves i dones que busquen ser emprenedors .

Què pots trobar a l'APP Emprenem ?A les seccions " Emprenem amb èxit" i " Converses amb emprenedors" , descobriràs interessants experiències de joves emprenedors .

Trobaràs un " Guia de recursos " per a emprenedors de caràcter europeu , estatal i autonòmic .A " Solucions online " es recullen adreces d'interès on poder dirigir-te a l'hora de posar en marxa una idea .També trobaràs Notícies sobre programes , activitats , iniciatives i convocatòries relacionades amb l'emprenedoria jove .Tota la informació que conté l'APP Emprenem es presenta utilitzant diferents elements com text , vídeos , documents i enllaços web , amb la possibilitat sempre de compartir en xarxes socials .

La secció " Emprenem amb èxit" permet a qualsevol usuari de l'APP Emprenem pujar a l'aplicació seu propi vídeo amb la seva experiència emprenedora . També pot deixar la seva aportació personal en l' apartat els " Emprenedors diuen " .Descarrega't gratis l'APP Emprenem i gaudeix ja d'una nova manera d'accedir a la informació sobre emprenedoria jove.

http://injuve.aplicacionesmnsi.com/descarga/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada