divendres, 7 de febrer del 2014

JOBarcelona: I Congrès Internacional de Treball i Orientació Professional per a Joves


 

 
JOBarcelona se celebrarà els propers dies 17 i 18 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya i compta amb la participació de més de setanta empreses de primer nivell dels sectors més diversos, des de l’automoció fins a l’alimentació, passant pel sector bancari, la moda, les assegurances, les empreses energètiques i de tecnologia o les ONG, sense oblidar, òbviament, les empreses de recursos humans.
 En total, acudiran a la cita més de 200 directius d’empreses i experts que, més enllà de fer conferències i participar en taules rodones, mantindran trobades directes amb els joves.
 
 
El congrés proporcionarà fins a 1.500 oportunitats laborals entre pràctiques, beques, formació o, directament, llocs de treball.
 
Els joves participants tindran entrevistes amb directius, experts i responsables de recursos humans, de manera que podran conèixer de primera mà les necessitats laborals de les empreses i les seves filosofies i mètodes a l’hora de buscar personal, i quins perfils els interessen.
 
En total s’han programat més de seixanta conferències per ajudar i orientar els joves a l’hora de buscar la manera d’incorporar-se al món laboral.
 
La participació al congrés és gratuïta, però les places per assistir a algunes de les activitats programades són limitades; per això les persones interessades s’han d’inscriure a www.JOBjust4U.com.
Tot i que el congrés està destinat a joves universitaris i a titulats recents, l’organització també ha previst l’assistència de docents i persones relacionades amb el món dels recursos humans i per això ha obert la categoria de “visitants”.
Aquesta és la primera edició d’un congrés internacional que vol esdevenir un espai de referència en el món de la ocupació i l’orientació professional per a joves universitaris de qualsevol àmbit i disciplina.
 
Tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya, a l’avinguda Diagonal.
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada