dilluns, 27 d’octubre del 2014

Procés d'adjudicació de 5 habitatges amb protecció oficial, en règim d'arrendament a Molins de Rei

 

 
 
 



INSTRUCCIONS
 
Període de presentació de sol·licituds à del 27 d’octubre fins el 7 de novembre.
Les sol·licituds s’hauran d’omplir amb lletra clara i amb majúscules. El sol·licitant ha d’escollir, només, una de les dues llistes a les que pot optar:
 
 
 

Requisits generals:
·         Ser de nacionalitat espanyola, o que tenint qualsevol altra nacionalitat, ostentin el permís de residència vigent.
·         Que la persona sol·licitant estigui empadronada al municipi de Molins de Rei, i amb una antiguitat continuada de 3 anys a comptar des de la data d’inici del termini de recollida de sol·licituds.
 
o    També s’admetran, amb caràcter subsidiari, les sol·licituds on la persona sol·licitant estigui empadronada al municipi de Molins de Rei i no acompleixi l’antiguitat exigida anteriorment. Aquestes sol·licituds només participaran del sorteig per al cas que el nombre de sol·licituds anterior sigui insuficient. Tot i això, també s’ordenaran i passaran a integrar part de la llista d’espera.
·         La unitat de convivència ha d’estar integrada per un màxim de dues persones. En tots els casos els integrants de la unitat de convivència han de tenir l’edat requerida.
·         Ingressos de la unitat de convivència superiors a 10.000 , en còmput anual de l’any 2013 (Ingressos nets), en cas d’escollir llista A i Ingressos de la unitat de convivència superiors a 5.000 , en còmput anual de l’any 2013, en cas d’escollir llista B
·         Que les persones que consten a la sol·licitud no siguin titulars del ple domini o d’un dret real d’ús o gaudi sobre algun habitatge. S’exceptua el propietari o copropietari que acrediti de forma fefaent que no pot fer ús del seu habitatge, segons el que estableix el Decret 75/2014, de 27 de maig, del Pla per al dret de l’Habitatge.
 
Punts de recollida d’informació i entrega de documentació:
 
-       Oficina municipal d’Habitatge i Borsa Jove (OMHAB) à Pl. Mercat, 3-4
Horari: matins 10 a 13 i tardes, dimarts i dijous de 16 a 18.30
-       OAC à Pl. Catalunya, 1 Horari: dilluns a dijous de 8 a 20 i divendres de 8 a 15

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada