dimecres, 7 de gener del 2015

ESCAPA'T a la neu

Esc..apa't a la Neu! - XANASCAT

Amb l'arribada de la neu també arriben les activitats de l'ESC NEU i els seus avantatges per a que gaudiu al màxim dels dies de fred. 

T'oferim un ampli ventall d'activitats del més variades. Podreu practicar l'esquí o podeu descobrir noves activitats i endinsar-vos en el món de la neu com mai no us hi heu submergit. 

Des dels albergs de la XANASCAT t'oferim dos maneres de practicar els esports i activitats que més t'agraden sense haver-te de preocupar de res.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 
Pack clàssic, el qual inclou 2 dies de forfet i una nit d'alberg en règim de pernoctar-esmorzar, mitja pensió o pensió completa. (Veure preus segons alberg i estació d'esquí). 

> La Molina 
> La Masella 
> Vall de Núria 
> Granpallars 
> Vallnord 
> Vallter 2000 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 
Pack alternatiu, on hi trobaràs activitats com excursions amb raquetes de neu, construcció d'iglús, trineus de gossos i molt més. Tot pensat per gaudir de la neu d'una manera diferent. Tu tries el que més t'agrada, nosaltres t'ho preparem i tu ho gaudeixes! 

Consultar les activitats 


ESC neu a la carta - Tots aquells usuaris que formin un grup poden sol·licitar un paquet a mida, és a dir, les dates, alberg i activitats que prefereixin. 

Descomptes i promocions sobre l'allotjament 

• Els infants fins a 3 anys tenen un descompte del 100% sobre la pernoctació i l'esmorzar i un 50% de descompte en els àpats. 
• Els infants de 4 a 6 anys tenen un descompte del 50% en els serveis de pernoctació i àpats. 
• Els infants de 7 a 13 anys tenen un descompte del 25% en els serveis de pernoctació i àpats.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada