divendres, 6 de febrer del 2015

Tens un projecte i vols crear una empresa social? Et presentem l’Aracoop

Tens un projecte i vols crear una empresa social? Et presentem l’Aracoop


 
 
 
 
 
 
Aracoop és un programa promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació en el context del Programa Catalunya Emprèn que vol fomentar la creació i el creixement de l’economia social i cooperativa en el marc de la cooperació públic-privada. Compta amb la participació de la Confederació i les Federacions de Cooperatives i amb la col·laboració de més de 80 entitats i institucions (ens locals, diputacions, universitats, escoles de negoci, fundacions, associacions i col·legis professionals, entre d’altres).
 
 
En el marc del programa s’han obert les 4 convocatòries per participar en la selecció de projectes, empreses i participants en les diferents actuacions d’acompanyament, suport i formació.
1. Acompanyament i suport a la viabilitat de 30 nous projectes: Si tens una idea de negoci sòlida i vols tenir l’acompanyament d’un expert que t’ajudi a millorar el seu disseny i així enfortir la seva viabilitat com a projecte d’economia social i cooperativa, aquesta és la teva convocatòria. Recorda que tens temps per presentar la sol·licitud fins el 13 de febrer.
Més informació

2. Acompanyament expert per millorar i enfortir la viabilitat de 25 empreses (0 a 6 anys): Si en els últims 6 anys has creat una empresa en l’àmbit de l’economia social i cooperativa i vols tenir l’acompanyament expert per millorar tant l’estratègia comercial com de comunicació així com la gestió econòmica i financera, aquesta convocatòria et pot ajudar. El termini per presentar la sol·licitud és fins el 10 de febrer.Més informació

3. Acompanyament expert per al pla de creixement i/o internacionalització de 35 empreses: Si has creat una empresa d’economia social amb un projecte consolidat i vols acompanyament expert per posar en marxa un pla de creixement o bé una orientació cap a la internacionalització, aquesta és la teva convocatòria. Tens temps per presentar la sol·licitud fins el 6 de febrer.
Més informació 

4. Seminaris de millora de competències professionals (professionalització directiva): Si ets directiu d’una empresa d’economia social i cooperativa i vols assistir a sessions formatives per desenvolupar habilitats de planificació estratègica i comercial, comunicació eficaç i millora contínua d’equips, pots presentar la sol·licitud fins el 18 de febrer.
Més informació
Si tens un projecte de negoci i vols renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa, inscriu-te!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada