dilluns, 2 de març del 2015



Vols emancipar-te?


A la borsa d'habitatge jove trobarás un espai on contactar amb aquelles persones que ofereixen lloguer d'habitacions.


Com funciona aquest servei?

Aquesta web posa en contacte a joves que volen llogar una habitació i a propietaris que volen llogar parcialment el seu habitatge, o bé joves que tenen llogat un pis i volen sotsarrendar una habitació a un altre jove.
Les ofertes i demandes de la Borsa Jove d’Habitatge per Compartir tenen una durada màxima de 90 dies, un cop passat aquest termini us enviarem un e-mail per a demanar-vos si encara voleu tenir donada d’alta la vostra sol•licitud.
Totes les dades introduïdes a la Borsa Jove d’Habitatge per Compartir s'entendran fetes sota la responsabilitat de qui les declara.
No heu de pagar res per trobar una oferta que s’adapti a les vostres necessitats. Aquesta es una web i un servei gratuït.
Si trobes que algú esta fent un ús fraudulent o incorrecte d’aquesta web et demanem si us plau que ens informis per tal de prendre mesures al respecte. Informar.
Si t’interessa pots apuntar-te de franc al nostre butlletí d’informació sobre habitatge, amb tota la informació que s’elabora des del Centre de Recursos Joves i Habitatge.






Només has d'omplir el formulari que trobarás en el següent enllaç.






Amplia l'info aqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada