dilluns, 13 d’abril del 2015


CAMPS DE TREBALL ESTIU 2015

 

El programa de camps de treball, adreçat a joves de 14 a 29 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l’Estat i els camps de treball internacionals.

Els  Camps de Treball són estades d’estiu en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni. Aquestes activitats són idònies per als i les joves, atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

Els camps de treball que es realitzen a Catalunya tenen una durada de quinze dies. Els camps d’intercanvi a altres zones de l’estat i a l’estranger, poden tenir una durada superior, depenent del tipus de projecte, el país d’estada o l’entitat organitzadora.

Per als camps de treball a Catalunya per a menors d’edat i camps d’intercanvi amb les Comunitats Autònomes la quota cobreix les despeses d’allotjament, l’alimentació, direcció tècnica i animació i l’assegurança de responsabilitat civil. Els desplaçaments d’anada i de tornada al camp de treball, així com les despeses fora del programa previst, són a càrrec del/la participant, llevat que se t’indiqui una altra cosa.

El preu dels camps de treball a Catalunya varia segons la seva modalitat:

·         Camps de treball a Catalunya amb participants residents a Catalunya: 185 €

·         Camps de treball d’intercanvi amb la resta de Comunitats Autònomes: 110 €

·         Camps de treball d’Intercanvi Internacional: 110 €
El període d’inscripcions per Camps de Treball a Catalunya per a menors d’edat i d’intercanvi amb la resta de Comunitats Autònomes romandrà obert del 13 d’abril (a partir de les 12 h) al  20 d’abril (fins a les 12 h), a la web http://www.xanascat.cat/


Pels Camps de Treball d’Intercanvi Internacional cal consultar aquest enllaç i escollir l’entitat que gestiona el camp que us interessa, on us facilitaran aquesta informació:

http://www.cocat.org/camps-de-treball-internacionals/


No deixis escapar aquesta gran oportunitat:  Gaudeix de l'Estiu!!!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada