divendres, 17 d’abril del 2015


Mou! El Cul! selecciona les propostes del procés de pressupostos participatius 2015
 
Aquest any, tres noves propostes juvenils molt melòdiques es desenvoluparan dins el projecte Mou! El Cul! Els Grallers de Molins de Rei i la formació musical Komba't tindran l'oportunitat de fer realitat els seus projectes: La gravació d'un videoclip, un taller de gralla baixa i un taller de grups musicals.
Aquí us deixem el resum d'aquestes idees que en un curt termini de temps tindran cos.

 
Categoria 14-17  anys
Àmbit Oci Alternatiu
Àmbit Cultura i Creació
Videoclip Grallioli: Elaboració d’un videoclip del grup de  Grallioli amb el rodatge obert a la participació dels infants i joves de Molins de Rei. Es convidarà als infants de les diferents entitats de lleure del poble a participar al videoclipi. Els joves formaran part de tot el procés de creació del Videoclip. Des de la planificació: tria de repertori, arranjament de partitures, assajos,guió, enregistrament i postproducció.
 
Taller obert de gralla baixa: Realització d’un taller de gralla baixa obert a tots els joves del poble.
Consistirà en la presentació teòrica de l’instrument (característiques tècniques, possibilitats musicals, repertoris...) i un part pràctica en que es podrà experimentar amb  l’instrument i la seva sonoritat.
 
Categoria  18 a 30 anys
Àmbit Cultura i Creació
Taller de grups de música: Components del grup musical Komba’t proposen dur a terme un taller en el que ensenyaran com forma un grup de música, com s’han de coordinar els components, els avantatges que aporta aquell qui està a dins d’un conjunt musical. Tindrà una part teòrica i una part pràctica en que els joves podran experimentar amb els instruments com bateria, teclats, guitarra elèctrica...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada