divendres, 3 de juliol del 2015


 

 

            EMPALMA’T 2015

 
 

L’Ajuntament de Molins de Rei, mitjançant les regidories de Cultura i Joventut, organitza per onzè any consecutiu el concurs de música per a grups locals EMPALMA’T en el marc de la Festa Major de Sant Miquel.

 

Aquest concurs s’adreça a grups o solistes novells amb 4 anys o menys d’experiència. Els participants han d’ acomplir, com a mínim, una de les següents condicions: comptar amb un membre del grup nascut al municipi,
que un membre del grup estigui empadronat actualment, o bé que un membre del grup sigui alumne de l’Escola Municipal de Música de Molins de Rei.

 

Les sol·licituds van romandre obertes fins el 26 de juny i el dia 30 els grups es van reunir amb els representants de la Regidoria de Joventut a la Federació Obrera. Com aquest any només s’han rebut 3 candidatures es va decidir per unanimitat que no tindria lloc l’audició del dia 4 de juliol i que, per tant, tots els grups passaven directament a la semifinal.

 

El 28 de setembre és La Nit de l’Empalmada i els tres grups sel·leccionats: Komba’t, Timón i Rumba i The Lievens, tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes musicals davant el públic molinenc. El Jurat escollirà dos guanyadors i premiarà el primer amb una dotació de 1.000 euros i el segon amb la quantia de 250 euros.  

 

Des del Punt Jove els desitgem molta sort i que aquesta oportunitat sigui tota una experiència i una empenta en la seva carrera professional. També us convidem a tots i totes a gaudir del concert.

 

¡Us hi esperem!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada