dijous, 29 de gener de 2015

164a. Fira de la Candelera 2015

Logo Fira
 
                                
164 anys després, la Fira de la Candelera manté el seu esperit original, de vinculació al món rural, però pensada per generar intercanvi i atracció a Molins de Rei. El que aporta la Fira a la vila és incalculable. La Fira de la Candelera conté la forma de ser de la vila i el país. Des de les nostres arrels i tradicions ens adaptem als nous temps i avancem per, sense de deixar de ser el que som, millorar. Us convideu que viviu la 164 Fira de la Candelera.

dilluns, 26 de gener de 2015

Vacances en família 2015

 


Voleu fer unes “Vacances en família”?
Pares, mares, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure a les “Vacances en família” que us ofereix la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).
El programa us permetrà gaudir d’unes vacances de qualitat en albergs a uns preus molt assequibles, compartir més temps lliure amb la família, participar en activitats de màgia, pallassos, espectacles de titelles, entre d’altres i, alhora, descobrir diferents indrets de Catalunya d’alt interès turístic i cultural.
No ho dubteu, si hi voleu participar només cal que feu la preinscripció a la pàgina de Xanascat del 19 de gener al 9 de febrer. Amb la preinscripció obtindreu un número a partir del qual s’adjudicaran les places pel sorteig davant notari que es farà el dia 11 de febrer. Així doncs, no cal esperar més per fer la preinscripció.

Més informació