dimecres, 18 de març de 2015

 

RELATOS SALVAJES al CINE CLUB HALL

 

 
Gènere: Comèdia dramàtica - Duració: 119 minuts
Direcció: Damián Szifron (Argentina 2014)
Interpretació: Ricardo Darín Dario Grandinetti

 La pel•lícula consta de sis episodis que alternen la intriga, la comèdia i la violència. S'inspira en els ‘Contes sorprenents‘ (1985-1987), sèrie de televisió creada i produïda per Steven Spielberg. Els seus personatges es veuran empesos cap a l'abisme i cap a l'innegable plaure de perdre el control, creuant la prima línia que separa la civilització de la barbàrie
 
 
 
Podeu gaudir d'aquest apassionant film
aquest divendres 20 de març a les 22.00 h.,
a la Sala Gòtica de Molins de Rei.
++ info a CINE CLUB HALL - RELATOS SALVAJES
 

dilluns, 16 de març de 2015

SALÓ DEL'ENSENYAMENT 2015 

 
 
El saló t'ofereix en un sol espai tota la informació sobre estudis, centres educatius, sortides professionals per ajudar-te a resoldre els teus dubtes o decidir la teva professió.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Coneix totes les propostes d'estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art i idiomes.
 
 
 A més, amb el fórum d'orientació universitària tens un nou espai d'assessorament per a triar d'una manera més fàcil i personalitzada els estudis universitaris que millor s'adaptin a les teves necessitats.


Saló de l'Ensenyament

Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc (Palau 2 i Pl. Univers)
Del dimecres18 al dissabte 22 de març 2015, de 10h a 19h i diumenge de 10h a 14h
Compra la teva entrada amb descompte a les taquilles del Saló de l'Ensenyament! Entrada Carnet Jove: 5€.

Trobareu més info a SALÓ DE L'ENSENYAMENT 2015

Des del Punt Jove de la Regidoria de Juventut us presentem els Pressupostos Participatius 2015 que s’emmarquen dins el nostre Pla Local de Joventut MOU4 de Molins de Rei.
Per donar forma a aquestes propostes plegats, us convidem al nostre Taller d’idees, dimarts 24 de març de 19.00 a 20.00h a la Federació Obrera de Molins de Rei.
L'objectiu del taller és que mitjançant dinàmiques participatives, tingueu l’oportunitat de donar forma a les vostres propostes.


Us convidem a participar novament amb els vostres projectes, necessitem idees fresques i innovadores per dinamitzar iniciatives joves a la nostra vila. El període de presentació de propostes va començar aquest dilluns 2 de març i finalitza el dia 31 del mateix mes.
Durant aquest temps podeu presentar les sol•licituds al Punt Jove, ja sigui presencialment o escrivint al correu electrònic pij.molins@diba.cat
En el següent link podeu consultar les bases de la convocatòria:
http://pijmolinsderei.blogspot.com.es/


Molta sort per a tothom!

Ens veiem al Taller d’Idees, dimarts 24 de març de 19.00 a 20.00h a la Federació Obrera.
Indispensable confirmar assistència.