dimecres, 25 de març de 2015

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS


Des del Punt Jove de la Regidoria de Joventut de Molins de Rei us recordem que només queden dos dies per presentar els Pressupostos Participatius 2015!
 
Jove, Anima't i no deixis passar aquesta oportunitat! Segur que tens mil idees al cap que vols fer realitat. Doncs: Mou! El cul!
 
Només necessites un boli per emplenar la sol·licitud que trobaràs aquí abaix! Vine durant aquesta setmana al Punt Jove entre les 5 i les 8 i t'ajudarem a materialitzar la teva idea. Són els últims dies, no els deixis passar!
 
 
 
 
.......Per si no ho saps, t'expliquem una mica de què va el projecte:
 
Nova edició del MOU! EL CUL! procés de pressupostos participatius, adreçat a joves de 14 a 30 anys de Molins de Rei
 
Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei s’inicia el període de difusió de la cinquena edició el projecte MOU! EL CUL!, un procés de pressupostos participatius, emmarcat en el    Pla  Local de Joventut – MOU!

 
 
Aquets procés s’adreça a  tots els joves i les joves de 14 a 30 anys, que viuen a Molins de Rei. L’objectiu és que la joventut de Molins de Rei decideixi a quines activitats o projectes es destinen 6.000 € del pressupost de la Regidoria. Les accions han d’estar relacionades amb l’oci, la cultura i la creació o l’emancipació. Hi ha 6 categories d’acord amb la temàtica i el grup d’edat.

 
Tot el procés estarà validat per a Comissió de Seguiment del Pla Local de Joventut, que està integrada per representants de les entitats i tècnics de la regidoria de Joventut. Les seves funcions es concreten en assessorar sobre els aspectes tècnics del procés i fer-ne el seguiment i l’avaluació.

El calendari d’aquesta fase del projecte és:
 
Data
Acció

2 al 31 de març de 2015
Difusió del projecte
2 al 31 de març de 2015
Recollida de propostes
7 al 10 d'abril de 2015
Valoració propostes per part de la Comissió de Seguiment
16 d'abril de 2015
Assemblea oberta
27 d'abril al 31 de desembre de 2015
Implementació dels projectes


NORMATIVA MOU EL CUL

Per a més informació, us podeu adreçar al Punt Jove, carrer Verdaguer 48, de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 14 h o consultar  www.pijmolinsderei.blogspot.com o  pij.molins@diba.es

dilluns, 23 de març de 2015


Des del Punt Jove de la Regidoria de Juventut us presentem els Pressupostos Participatius 2015 que s’emmarquen dins el nostre Pla Local de Joventut MOU4 de Molins de Rei.
Per donar forma a aquestes propostes plegats, us convidem al nostre Taller d’idees, dimarts 24 de març de 19.00 a 20.00h a la Federació Obrera de Molins de Rei.
L'objectiu del taller és que mitjançant dinàmiques participatives, tingueu l’oportunitat de donar forma a les vostres propostes.


Us convidem a participar novament amb els vostres projectes, necessitem idees fresques i innovadores per dinamitzar iniciatives joves a la nostra vila. El període de presentació de propostes va començar aquest dilluns 2 de març i finalitza el dia 31 del mateix mes.
Durant aquest temps podeu presentar les sol•licituds al Punt Jove, ja sigui presencialment o escrivint al correu electrònic pij.molins@diba.cat
En el següent link podeu consultar les bases de la convocatòria:
http://pijmolinsderei.blogspot.com.es/


Molta sort per a tothom!

Ens veiem al Taller d’Idees, dimarts 24 de març de 19.00 a 20.00h a la Federació Obrera.
Indispensable confirmar assistència.