dimecres, 22 de juliol del 2015









Des del Punt Jove de Molins us informem que el nostre espai restarà tancat durant el mes d'agost. Així mateix, les Aules d'Estudi de la Federació Obrera tancaran les seves portes en el mateix període.

Per tant, us animem a que aprofiteu aquests últims dies de juliol per tramitar carnets internacionals, venir a cercar guies de viatge o, en general, per consultar qualsevol dubte.

divendres, 3 de juliol del 2015


 

 

            EMPALMA’T 2015

 
 

L’Ajuntament de Molins de Rei, mitjançant les regidories de Cultura i Joventut, organitza per onzè any consecutiu el concurs de música per a grups locals EMPALMA’T en el marc de la Festa Major de Sant Miquel.

 

Aquest concurs s’adreça a grups o solistes novells amb 4 anys o menys d’experiència. Els participants han d’ acomplir, com a mínim, una de les següents condicions: comptar amb un membre del grup nascut al municipi,
que un membre del grup estigui empadronat actualment, o bé que un membre del grup sigui alumne de l’Escola Municipal de Música de Molins de Rei.

 

Les sol·licituds van romandre obertes fins el 26 de juny i el dia 30 els grups es van reunir amb els representants de la Regidoria de Joventut a la Federació Obrera. Com aquest any només s’han rebut 3 candidatures es va decidir per unanimitat que no tindria lloc l’audició del dia 4 de juliol i que, per tant, tots els grups passaven directament a la semifinal.

 

El 28 de setembre és La Nit de l’Empalmada i els tres grups sel·leccionats: Komba’t, Timón i Rumba i The Lievens, tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes musicals davant el públic molinenc. El Jurat escollirà dos guanyadors i premiarà el primer amb una dotació de 1.000 euros i el segon amb la quantia de 250 euros.  

 

Des del Punt Jove els desitgem molta sort i que aquesta oportunitat sigui tota una experiència i una empenta en la seva carrera professional. També us convidem a tots i totes a gaudir del concert.

 

¡Us hi esperem!