dimecres, 8 de juny del 2016


CONSULTES SOBRE SEXUALITAT, ARA PER WHATSAPP!

El Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat ( CEJAS) ofereix als joves menors de 30 anys la possibilitat de resoldre dubtes relacionats amb la sexualitat consultant el 687 748 640:

Informació sobre salut sexual i reproductiva: anticoncepció d’urgència, mètodes anticonceptius, retard de la regla, embaràs, IVE, ITS, etc.

Dubtes o dificultats en la vivència de la sexualitat: canvis del cos, la masturbació, identitat i orientació sexual i del desig, etc.

Dificultats en les relacions: confusió de sentiments i emocions, primeres relacions sexuals compartides, dificultats en la relació de parella, problemes en les relacions sexuals, etc.

Més informació : www.centrejove.org



Ajuts per al pagament de l'habitatge


A continuació t’ indiquem les línies d’ajut que existeixen actualment per a nous sol·licitants. Comprova’n els requisits, els terminis i la documentació a aportar.


Són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.

El període de presentació de sol·licituds s’inicia el 15 d'abril de 2016 i finalitza:
- Per persones beneficiàries de les prestacions econòmiques d’urgència especial: el
15 de juny de 2016
- Per a persones que han signat contractes de lloguer a través de les Borses de mediació per al lloguer social o d’habitatges gestionats per entitats sense ànim de lucre: el 31 d’octubre de 2016


Són prestacions a fons perdut que s’atorguen a persones que han contret deutes en relació amb l’habitatge, amb la finalitat de garantir un habitatge a la persona sol·licitant i a la seva unitat de convivència. Aquest tràmit es pot sol·licitar en qualsevol moment.


Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

El període de presentació de sol·licituds s'inicia el 15 d'abril de 2016 i finalitza el 15 de juny de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada