dimecres, 23 de novembre del 2016



A la Lliga de Debat Universitària tu tens la paraula!
Si us agrada parlar en públic, debatre sobre temes polèmics o d’actualitat i no us espanten els reptes, la Lliga de Debat de la Xarxa Vives d’Universitats és una oportunitat de posar en pràctica les vostres habilitats oratòries. Si curseu una carrera universitària podeu participar en aquesta iniciativa.
Treball en equip, diàleg, expressió i respecte, aquests són els 4 pilars de la Lliga de Debat que la Xarxa Vives d’Universitats organitza des de fa 13 anys per a estudiants universitaris. El concurs s’adreça als estudiants dels territoris de parla catalana (Franja de Ponent, Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, Catalunya Nord i Sardenya).
En l'edició d'enguany, el tema del debat és “Cal que el poder públic controli els mitjans de comunicació?”.
La participació es fa per equips d’entre 2 i 5 estudiants, de la mateixa universitat, i cada equip haurà d’estar representat per un capità o portaveu.
Cada universitat només podrà inscriure un equip.
Un cop tingueu el equips fets cal formalitzar la inscripció mitjançant un formulari al portal de la Xarxa Vives i pagar la inscripció. El termini per apuntar-vos el
2 de desembre.
El concurs es desenvolupa en 2 fases:
- la fase local, que es farà en cada universitat en el cas de la Lliga Universitària
- la
fase final, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 27 al 29 d'abril 2017
Què us sembla el repte? Creieu que podeu enfrontar-vos amb altres joves només parlant i sempre amb respecte? Podeu defensar un tema determinat encara que no hi estigueu d’acord? Apunteu-vos a la Lliga de Debat i demostreu que tot això és possible! Més informació : www.jove.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada