dimecres, 5 de juliol del 2017


Portal Estiu de la Generalitat de Catalunya
La Generalitat de Catalunya posa a la vostra disposició aquest portal que us ofereix consells i recomanacions, que us poden ser útils per treure profit de l’estiu, agrupats en tres grans categories: activitats d’estiu, consells de seguretat, i beques i ajuts.
  L’estiu és una època on la majoria de nosaltres canviem moltes de les dinàmiques que portem al llarg de la resta de l’any, i, per tant, hàbits i conductes. Aquests canvis comporten activitats i necessitats noves. El Portal Estiu vol ser com una navalla suïssa d'usos múltiples o com la pantalla d’inici del vostre ordinador on teniu els accessos directes a tots els temes que us interessen.
Així doncs, des dels vostres ordinadors o dispositius mòbils podreu consultar ràpidament totes aquelles informacions relacionades amb l’estiu: estat de les platges, previsió metereològica, com prevenir incendis, informació turística, l’ús del mòbil a l’estranger, agenda de festes, activitats d’estiu, beques per a infants i adolescents relacionades amb el lleure estiuenc, o informació útil en cas d'emergència són alguns dels molts temes que podeu consultar al Portal Estiu.
Informació : http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/estiu/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada