divendres, 28 de juliol del 2017


El Punt Jove romandrà tancat per vacances fins el dilluns  4 de setembre que tornarem a obrir amb el nostre horari habitual d’atenció al públic, el dilluns i dimecres de 16 a 20h i dimecres de 10 a 14h.
Si necessites informació o tramitar algun carnet :



Et pots adreçar a :

OFICINA JOVE DE CALÀBRIA
C Calàbria 147
08015-Barcelona
93 483 83 84
Horari estiu 2017:
De dilluns a divendres i vigílies de festiu de 9.00 a 14.00h, i les tardes de dimarts i dijous de 15.00 a 18.30h.
 Agost horari continuat de 9.00 a 14.00h.
 Bones vacances!!!

dimecres, 5 de juliol del 2017


Portal Estiu de la Generalitat de Catalunya
La Generalitat de Catalunya posa a la vostra disposició aquest portal que us ofereix consells i recomanacions, que us poden ser útils per treure profit de l’estiu, agrupats en tres grans categories: activitats d’estiu, consells de seguretat, i beques i ajuts.
  L’estiu és una època on la majoria de nosaltres canviem moltes de les dinàmiques que portem al llarg de la resta de l’any, i, per tant, hàbits i conductes. Aquests canvis comporten activitats i necessitats noves. El Portal Estiu vol ser com una navalla suïssa d'usos múltiples o com la pantalla d’inici del vostre ordinador on teniu els accessos directes a tots els temes que us interessen.
Així doncs, des dels vostres ordinadors o dispositius mòbils podreu consultar ràpidament totes aquelles informacions relacionades amb l’estiu: estat de les platges, previsió metereològica, com prevenir incendis, informació turística, l’ús del mòbil a l’estranger, agenda de festes, activitats d’estiu, beques per a infants i adolescents relacionades amb el lleure estiuenc, o informació útil en cas d'emergència són alguns dels molts temes que podeu consultar al Portal Estiu.
Informació : http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/estiu/

Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.
En recintes tancats o a l’aire lliure, en estadis o en indrets plens d’història, des del rock al jazz passant per la música clàssica, tots els estils musicals tenen el seu moment de glòria als festivals d’estiu. N’hi ha per a tots els gustos, de més grans i més petits, molt coneguts o poc coneguts, però en qualsevol cas, no deixis que t’ho expliquin, viu l’experiència.
També trobaràs alguns festivals d'arts escèniques i audiovisuals.

Informació : www.jove.cat