dimecres, 31 de gener del 2018


El 6 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món, enguany amb el lema “Crea, connecta i comparteix amb respecte: una Internet millor comença amb tu”. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies.
El Dia de la Internet més segura vol fer-nos veure que tots els avantatges que ens permeten les noves tecnologies es poden girar en contra nostra si no em fem un bon ús. Al web oficial del Safer Internet Day es poden trobar totes les activitats i esdeveniments previstos, així com vídeos i d'altres materials per a la celebració del SID 2018. Tota l'actualitat sobre aquest tema la podeu seguir a les xarxes socials a través de les etiquetes #SID2018 i #SaferInternetDay.
Centre Internet + Segura
El Centre Internet + Segura és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya té l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància d’aplicar el seny i la precaució a l’hora de navegar per la xarxa i l’ús d’altres eines TIC. Al seu portal trobareu un apartat específic per a joves amb les normes bàsiques de seguretat (correu electrònic, sales de xat, xarxes socials, mòbils i tauletes, jocs en xarxa i aplicacions), les responsabilitats que tenen tots els usuaris d’Internet, una línia d’ajuda professional i gratuïta per resoldre problemes a la xarxa i recursos per millorar la seguretat (vídeos, jocs, guies, campanyes o aplicacions, entre d’altres recursos).
Més informació :
·         Safer Internet Day  
·         Centre Internet + Segura  
·         Internet Segura a Edu365  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada