dilluns, 13 de juny del 2022

TANCAMENT CONSELL D'INFANTS I CONSELL D'ADOLESCENTS

Divendres 10 de juny a les 18 h es va portar a terme el tancament del Consells d’Infants i d’Adolescents a la Federació Obrera.

Els Consells són uns espai que permeten la participació dels infants i adolescents i on aquests poden expressar llurs opinions i els seus interessos en tots els àmbits de la vida que els afecten. Així mateix, aquests també treballen els seus drets i deures.

Els consellers i les conselleres del Consell d’Infants d’enguany són alumnes de 5è i 6è tots els centres educatius del municipi. El conformen 27 infants, 12 dels quals estaran presents a l’acte. Van presentar un vídeo sobre les xarxes socials. 

Els consellers i les conselleres del Consell d’Adolescents d’enguany són alumnes de 1r i 2n d’ESO de dos centres de secundària del municipi, l’Institut Bernat el Ferrer i el Col·legi Manyanet (Sant Miquel). El conformen 8 joves, 3 dels quals estaran presents a l’acte.8 h es va fer el tancament del Consell d'Infants i del Consell d'Adolescents. Van presentar un power-point de les sessions realitzades al llarg de l'any i un podcast sobre joves i salut mental. 

Enhorabona als consellers i conselleres dels dos Consells per la bona feina feta al llarg de tot el curs.   


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada