dijous, 30 de juny del 2022

CAMPANYA INNOBUS 2022

Crida per a joves que han acabat la carrera i busquen la seva oportunitat.
















El programa #innobus22 posa en contacte joves amb la carrera acabada i empreses que necessiten el seu talent.

Un viatge per la innovació amb reptes, aprenentatges i premis.

Una oportunitat per tenir noves idees i saber com portar-les a la pràctica.

Busquem joves que vulguin accelerar la seva carrera.

Data límit per a inscriure’t: 16 de setembre.

Clica aquí per més informació

dimecres, 15 de juny del 2022

PROJECTE JOVE EL MEU PRIMER CONTRACTE









Si tens entre 18 i 25 anys i mai has tingut un contracte de treball, aquest estiu pots treballar a l’Ajuntament de Molins de Rei, de l’1 al 31 de juliol de 2022. Amb places reservades per a joves amb discapacitat. Inscripcions fins el 19 de juny!

Clica aquí per més informació i inscripcions

dilluns, 13 de juny del 2022





 


















Aquest dijous 16 de juny a partir de les 16 h tenim assessoria en Mobilitat Internacional al Punt Jove amb la nostra assessora l'Agnese Polloni.

Si estàs pensant en marxar aquest estiu a fer algun intercanvi, camp de treball, voluntariat, vacances a l'estranger et pot donar recursos i assessorament.

És un servei gratuït, només cal que demanis cita prèvia al nostre correu:puntjove@molinsderei.cat

 

TANCAMENT CONSELL D'INFANTS I CONSELL D'ADOLESCENTS

Divendres 10 de juny a les 18 h es va portar a terme el tancament del Consells d’Infants i d’Adolescents a la Federació Obrera.

Els Consells són uns espai que permeten la participació dels infants i adolescents i on aquests poden expressar llurs opinions i els seus interessos en tots els àmbits de la vida que els afecten. Així mateix, aquests també treballen els seus drets i deures.

Els consellers i les conselleres del Consell d’Infants d’enguany són alumnes de 5è i 6è tots els centres educatius del municipi. El conformen 27 infants, 12 dels quals estaran presents a l’acte. Van presentar un vídeo sobre les xarxes socials. 

Els consellers i les conselleres del Consell d’Adolescents d’enguany són alumnes de 1r i 2n d’ESO de dos centres de secundària del municipi, l’Institut Bernat el Ferrer i el Col·legi Manyanet (Sant Miquel). El conformen 8 joves, 3 dels quals estaran presents a l’acte.8 h es va fer el tancament del Consell d'Infants i del Consell d'Adolescents. Van presentar un power-point de les sessions realitzades al llarg de l'any i un podcast sobre joves i salut mental. 

Enhorabona als consellers i conselleres dels dos Consells per la bona feina feta al llarg de tot el curs.