dimecres, 25 de juny del 2014

 
Juga’t l’Estiu és una activitat de tarda que organitzen el Centre Cívic l’Àngel i el Centre Comunitari Pont de la Cadena i la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei, per als infants de 4 a 12 anys.                         
L’estiu és el temps dels infants per excel·lència i per aquest motiu volem oferir-los un ampli ventall d’activitats per al seu lleure, per a la seva educació i, alhora, que facilitin la conciliació familiar dels pares i mares. Amb aquesta finalitat, enguany tornem a obrir espais i a activar una programació d’activitats com el Juga’t l’Estiu, amb diferents preus per tal que s’ajusti a les necessitats de les famílies.
 
Juga’t l’Estiu és un espai on els infants poden aprendre jugant i poden divertir-se i desenvolupar la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat potencia l’autonomia de l’Infant, que en tot moment pot escollir l’espai de joc i està dinamitzada per monitors i monitores de les entitats de lleure educatiu de la Vila.
 
 
 
Aquesta activitat es desenvolupa des de les 17 a les 20h , a l’Escola Pont de la Cadena.
 
Preu de l' activitat: 5 euros per tarda/ 4 euros per tarda amb val descompte/ 15 euros abonament setmanal.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada