dimarts, 17 de juny del 2014

Sisena edició de l’acte de reconeixement a l’esforç i l’excel·lència dels i les joves que finalitzen els estudis a Molins de Rei

17 alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior dels centres educatius de Molins de Rei rebran el reconeixement al seu esforç i excel·lència educativa en un acte públic que se celebrarà el proper dijous 19 de juny de 2014, a les 18.30 h, a la Sala Gòtica

Aquesta acció que s’impulsa des de la Regidoria de Joventut en el marc del Pla Local de Joventut 2010-2013 MOU!3 i que s’engloba en el Programa d’Informació i Dinamització als Centres Educatius de Secundària (PIDCES) de Molins de Rei mitjançant el Punt Jove, té com a principals objectius:
 
1.-Reconèixer l'esforç i la dedicació dels i les joves.
 
2.-Valorar en aquests joves la seva trajectòria personal ja sigui en l'àmbit familiar, escolar o social, com en el terreny del lleure i de les aficions, amb el desig de motivar-los a prosseguir els seus estudis en aquells nivells d'ensenyament que decideixin escollir.
 
3.-Conèixer com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en la gestió de persones.
 
L’acte estarà presidit per l’Alcalde de la vila, el Sr. Joan Ramon Casals, i comptarà amb la participació del Sr. Jordi Arbiol, científic que treballa en el camp de la nanotecnologia, en clau d’excel·lència i innovació. Té el premi Innovació 2013 atorgat per Ràdio Molins de Rei.
 
Els alumnes reconeguts, acompanyats dels seus professors/ores, també faran el divendres 4 de juliol, a les 10h, una visita a l’empresa Schneider Electric SA (carrer del Llobregat,15 de Molins de Rei).
Es tracta d’una empresa especialista global en la gestió de l’energia i amb operacions en més de 100 països que ofereix solucions integrals per als diferents segments del mercat. Ostenta posicions de lideratge en energia i infraestructures, indústria, edificis i centres de dades, així com una àmplia presència en el sector residencial. Mitjançant el seu compromís d’ajudar les persones i a les organitzacions a maximitzar l’ús de l’energia de manera més segura, més fiable i més eficient.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada