divendres, 7 de febrer de 2014

Prova per a l'obtenció dels certificats dels nivells intermedi i avançat de diversos idiomes. Convocatòria ordinària

 

El Departament d'Ensenyament organitza les proves ordinàries per a l'obtenció del certificat de nivell intermedi i el certificat de nivell avançat de diversos idiomes corresponents al curs 2013-2014. El primer correspon a 390 hores lectives i al nivell B1 del Consell d'Europa i el segon, a 650 hores lectives i al nivell B2 del Consell d'Europa.

La inscripció dóna dret a fer un únic examen que consta d'una prova escrita i una prova oral.

Per presentar-se a les proves cal acreditar que s'ha superat el segon curs d'ESO (o nivell equivalent) i tenir com a mínim quinze anys o complir-los durant l'any de la inscripció a la prova. Només han de fer la inscripció les persones candidates de règim lliure. No es pot tenir simultàniament la condició d'alumne oficial als ensenyaments presencials el curs acadèmic 2013-2014 o als ensenyaments a distància el segon semestre del curs 2013-2014, i d'aspirant de règim lliure del mateix idioma.
  • Inscripció: del 25 de febrer (a partir de les 9 h) fins al 28 de febrer de 2014
  • Termini per pagar la taxa d'inscripció: fins al 3 de març de 2014, abans de les 22 hores
  • Publicació de la llista provisional de persones inscrites: a partir de l'11 de març de 2014
  • Data límit per comunicar (al telèfon 012 o al Departament d'Ensenyament) errades en les dades de la inscripció: 14 de març de 2014
  • Data límit per comunicar (al Departament d'Ensenyament) errades en les dades personals: 14 de març de 2014
  • Termini per presentar la documentació al centre: des de la inscripció fins al 19 de març de 2014
  • Publicació de la llista definitiva de persones inscrites: a partir del 21 de març de 2014
  • Prova escrita i prova d'expressió i interacció oral: consulteu Dates i horaris de les proves
  • Publicació dels resultats de les proves: 27 de juny de 2014
  • Termini per presentar reclamacions: des de la publicació dels resultats fins al 30 de juny de 2014 a les 12 hores

JOBarcelona: I Congrès Internacional de Treball i Orientació Professional per a Joves


 

 
JOBarcelona se celebrarà els propers dies 17 i 18 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya i compta amb la participació de més de setanta empreses de primer nivell dels sectors més diversos, des de l’automoció fins a l’alimentació, passant pel sector bancari, la moda, les assegurances, les empreses energètiques i de tecnologia o les ONG, sense oblidar, òbviament, les empreses de recursos humans.
 En total, acudiran a la cita més de 200 directius d’empreses i experts que, més enllà de fer conferències i participar en taules rodones, mantindran trobades directes amb els joves.
 
 
El congrés proporcionarà fins a 1.500 oportunitats laborals entre pràctiques, beques, formació o, directament, llocs de treball.
 
Els joves participants tindran entrevistes amb directius, experts i responsables de recursos humans, de manera que podran conèixer de primera mà les necessitats laborals de les empreses i les seves filosofies i mètodes a l’hora de buscar personal, i quins perfils els interessen.
 
En total s’han programat més de seixanta conferències per ajudar i orientar els joves a l’hora de buscar la manera d’incorporar-se al món laboral.
 
La participació al congrés és gratuïta, però les places per assistir a algunes de les activitats programades són limitades; per això les persones interessades s’han d’inscriure a www.JOBjust4U.com.
Tot i que el congrés està destinat a joves universitaris i a titulats recents, l’organització també ha previst l’assistència de docents i persones relacionades amb el món dels recursos humans i per això ha obert la categoria de “visitants”.
Aquesta és la primera edició d’un congrés internacional que vol esdevenir un espai de referència en el món de la ocupació i l’orientació professional per a joves universitaris de qualsevol àmbit i disciplina.
 
Tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya, a l’avinguda Diagonal.