divendres, 21 de febrer de 2014

Carnestoltes: 1 i 2 de març de 2014Programa d' activitats

Anem preparats 2014

Ja està disponible en línia la nova edició d’Anem preparats, per organitzar les activitats d’educació en el lleure

Anem preparats 2014, una publicació que ofereix informacions i consells per organitzar activitats d’educació en el lleure amb menors de 18 anys: normatives que regulen aquestes activitats; mesures de prevenció, salut i seguretat (emergències, incendis, primers auxilis, etc.), consells de protecció del medi ambient i telèfons i adreces d’interès.
A l’edició d’enguany, a proposta de la Direcció General de Protecció Civil, s’hi ha afegit un conjunt de mesures preventives i accions per portar a terme davant de situacions d’emergència. Estan recollides a l’apartat “Prevenció, Salut i Seguretat” amb la finalitat que es conegui, de forma més entenedora, com s’ha d’actuar davant una incidència.
 
Les entitats organitzadores d’activitats d’educació en el lleure (associacions educatives juvenils, caus i esplais, entitats i empreses de serveis educatius de lleure, ajuntaments i AMPA) són les destinatàries d’Anem preparats 2014, que pretén assegurar la qualitat de l’activitat, vetllar per la seguretat i la integritat física de les persones participants i alhora garantir el respecte pel medi natural que les acull.

dilluns, 17 de febrer de 2014

APP "Emprendemos"


Descarrega't gratis aquesta aplicació i gaudeix ja d'una nova manera d'accedir a la informació sobre emprenedoria jove .
L'INJUVE llança aquesta nova aplicació destinada a joves i dones emprenedores .
Es tracta d'una app interactiva per tablets i smarthphones que proporciona recursos per a la formació , l'ocupabilitat , recerca de subvencions , finançament i assessorament a joves i dones que busquen ser emprenedors .

Què pots trobar a l'APP Emprenem ?A les seccions " Emprenem amb èxit" i " Converses amb emprenedors" , descobriràs interessants experiències de joves emprenedors .

Trobaràs un " Guia de recursos " per a emprenedors de caràcter europeu , estatal i autonòmic .A " Solucions online " es recullen adreces d'interès on poder dirigir-te a l'hora de posar en marxa una idea .També trobaràs Notícies sobre programes , activitats , iniciatives i convocatòries relacionades amb l'emprenedoria jove .Tota la informació que conté l'APP Emprenem es presenta utilitzant diferents elements com text , vídeos , documents i enllaços web , amb la possibilitat sempre de compartir en xarxes socials .

La secció " Emprenem amb èxit" permet a qualsevol usuari de l'APP Emprenem pujar a l'aplicació seu propi vídeo amb la seva experiència emprenedora . També pot deixar la seva aportació personal en l' apartat els " Emprenedors diuen " .Descarrega't gratis l'APP Emprenem i gaudeix ja d'una nova manera d'accedir a la informació sobre emprenedoria jove.

http://injuve.aplicacionesmnsi.com/descarga/


Excursió Ruta de l'exili: Argelers - Maternitat d' Elna