divendres, 29 de juliol del 2016


FesCAT

L'aplicació mòbil de les Festes Populars de CATALUNYA!

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. Generalitat de Catalunya.

Què és aquesta APP?

FesCAT inclou una xarxa social per a aquelles persones que desitgen estar informades sobre els programes d'esdeveniments de les festes populars de Catalunya. Podreu pujar fotos, xatejar, conèixer gent i molt més!

Podreu pujar fotografies a l'Aplicació, les quals sortiran al "mur" i seran visibles per tothom que sigui part d'aquesta nova xarxa social. Podreu veure i comentar les fotos que altres persones fan a les festes populars i animar-vos a assistir-hi.

Coneixereu gent nova, fer amics... i, també, estareu en contacte amb la vostra gent a través de FesCAT. Disposeu d'un xat intern (privat) a través del qual podeu parlar amb aquelles persones que estimeu i, també, relacionar-vos amb gent nova.

Podreu veure el programa de totes les festes populars a l'APP amb ubicació a un mapa incloent guia GPS. Podreu filtrar-los per província i població. També podreu confirmar la vostra assistència als esdeveniments i realitzar el pagament d'aquells que no siguin gratuïts si els Ajuntaments o organismes responsables ho permeten.

Gràcies a la guia assistida per GPS, podreu arribar als esdeveniments que us interessin sense perdre-us pel camí. Arribareu, fins i tot, als petits poblets de costa o muntanya sense pèrdua. Ara serà molt més fàcil!



Més informació : www.jove.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada