divendres, 22 de juliol del 2016


Austràlia obre les portes als joves

Work and Holiday 462” és el nom d’un visat especial adreçat als joves que permetrà treballar, estudiar i viatjar per Austràlia durant un any. 
Viure una experiència a l’estranger és un dels punts que molts joves tenen subratllat en el seu full de ruta vital. Però, viure aquesta experiència en un país com Austràlia pot ser la més gran de les experiències viatgeres.
Aquest programa s’adreça a joves d’entre 18 i 31 anys que hagin finalitzat, com a mínim, dos cursos universitaris i tinguin un nivell suficient d’anglès per moure’s i relacionar-se en aquest país de forma funcional.
El visat “Work and Holiday 462” permet treballar i viatjar per Austràlia durant 1 any i cursar formacions que no excedeixin els 4 mesos.
El número de places del programa per a l’Estat espanyol és de 600 i el termini de sol·licitud és el 30 de juny de 2017, tret que, les places s’exhaureixin abans. Malgrat que el termini és força ampli, és recomanable tramitar la sol·licitud al més aviat possible, mitjançant el web del Ministeri d’Assumptes Exteriors i Cooperació.
“Work and Holiday 462” neix d’un acord entre els governs australià i espanyol.


Més informació : www.jove.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada