divendres, 15 de juliol del 2016


SEMIFINALS DE L’EMPALMAT 2016



KOMBA’T, JoKB, THE LIEVENS I APALANKAOS finalistes de la 12a edició de l’Empalmat 2016



El divendres 8 de juliol es va dur a terme a l’Espai Mariona la fase eliminatòria del concurs de música de grups i solistes del Baix Llobregat Empalmat. Aquest concurs,organitzat per les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei, té com a objectiu promocionar grups de música i/o solistes amb 4 anys o menys d’experiència.

Enguany s’hi han presentat deu grups i a les semifinals van participar: Komba’t (rockska-reggae), JoKB(fusió mestissa), The Lievens (britpop-indie-rock alternatiu), White Hounds (garage rock), Door27 (rock), The Sound Theory (funk-rock) i Apalankaos(punk-rock).

Els quatre grups seleccionats pel jurat del concurs com a finalistes tocaran el dia 28 de setembre, a la final del concurs, en el marc de la Festa Major de Sant Miquel.

Els premis de la 12a edició són 1.000€ per als guanyadors i 250€ per als finalistes. A més, enguany hi ha un premi local de 100€, una actuació en una sala de Molins de Rei i un bonus mensual per als bucs d’assaig de la Federació Obrera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada